Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man programmerar Keyless Entry Remote på en Saab 900

Mest Saab 900s producerats sedan 1996 levereras som standard med en nyckel-mindre post system som tillåter dig att låsa och låsa upp bilen med en nyckelbricka. Om du byter batteri i nyckelbricka eller behöver ersätta en förlorad nyckelbricka, måste du programmera enheten. Omprogrammering, efter byte av batteri, tar bara några sekunder och kan göras själv när du programmerar en ny nyckelbricka kommer att ta 30 till 60 minuter på ett återförsäljaravtal eller reparatör. Instruktioner
Programmering efter batteribytet
1

stå nära bilen och trycka på "Lås upp"-knappen fem gånger i snabb följd.
2

Lyssna efter ett pip eller kvitter från bilen för att signalera att du har lyckats omprogrammeras fob.
3

Ta ut batteriet och sätt in det i fob om programmeringen inte var framgångsrik. Flytta närmare till bilen. Tryck på "Lås upp"-knappen fem gånger igen snabbt.
Programmera en ny Fob
4

Kontrollera att du har en arbetsdag nyckelbricka. Utan minst en arbetsdag fob, kommer du inte att kunna programmera ytterligare fjärrkontroller utan att byta kolumn Integrated Module (CIM).
5

Besök en verkstad eller återförsäljare med en GM Tech II Scan Tool. Bara någon med den här enheten kan programmera en ny nyckelbricka.
6

Bring alla arbetande nycklar och fjärrkontroller när du får den nya fob programmeras. Alla gamla fjärrkontroller kommer att tas bort från systemet vid denna tid och kommer inte längre att fungera. Du kan ha upp till fyra fjärrkontroller per bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73484.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.