Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur fixar platta fläckar i Tires

Det finns olika skäl till varför din bil kanske skakar när du kör. En av orsakerna till en dålig ride är platta fläckar på dina däck. Platta fläckar kan orsakas av att låsa upp din bromsar eller med din bil eller lastbil som parkerat under en längre tid på ett ställe. Det finns två sätt att korrigera platta fläckar på dina däck, beroende på orsaken. Saker du behöver
Air kompressor
lufttrycksmätare
ventilkärnan verktygsverkstad
Däck med rakning maskin
Visa fler instruktioner
1

Fyll varje däck till den högsta nivån som noterats på däcksidan, med hjälp av kompressor. Kontrollera att trycket är korrekt med lufttrycksmätare.
2

bilen körs minst 150 miles. Om de platta fläckar berodde på det fordon som parkerat under en längre tid, bör detta lösa problemet. Ur däcken
3

Släpp ut luften för att föra tillbaka däcktrycket inom det normala intervallet , som noterat i fordonets bruksanvisning och på förardörren informationen plack. Gör detta genom att föra in ett verktyg ventil kärna i däcket stammen.
4

Ta bilen till en däckverkstad. Mest hängivna däck butiker har maskiner däck rakning som kommer att raka däckets slitbana tills platt plats är borta. Detta är den enda lösningen för en platt plats som orsakas av en lång sladd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74594.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.