Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Plates tryckstången Guide

Det finns två skolor av tanke om plattorna tryckstång guide. Vissa säger att använda plattor tryckstång guide är nödvändig endast om tryckstången guider i topplocken vältra ut. Andra, däribland de som säljer plattor tryckstång guide, insistera på deras användning i högpresterande applikationer. Både skruv-in och tryck in rocker dubbar rymmer tallrikar tryckstång guide. Ta bort topplocket och skicka den till en verkstad är nödvändig när du installerar plattor tryckstång guide på ett cylinderhuvud med press-in dubbar, medan ägaren av ett fordon utrustat med skruvad i reglarna kan installera ledplåtarna själva. Saker du behöver
Toolkit, inklusive skiftnycklar, skruvmejslar och tänger.
Märkpenna
Visa fler instruktioner
1

Lossa fästena som håller ventilkåpan till topplocket genom att vrida dem moturs med skiftnycklar från en verktygslåda. Ta bort ventilkåpan från topplocket.
2

Vrid rocker nuts moturs med en spärrnyckel och uttag förrän de är fria från rocker dubbar. Ta vipparmarna, hålla dem i samma ordning som avlägsnas eller markera dem med en permanent markör för att indikera vilken tapp det kom från. Ta tryckstängerna.
3

Slip en sexgradig djupa vägguttag på en spärrnyckel över sexkantshuvud på basen av rocker dubbar och ta bort dem från topplocket genom att vrida dem moturs tills de är fria från huvudet.
4

Slip den nedre delen av en rocker stud in i vardera av de två monteringshålen i tryckstången styrplåten. Thread rocker dubbar tillbaka in i sina hål i topplocket, säkerställer att tryckstången styrplattan är inte upp och ner och spåren i styrplattan linje med hålen tryckstång guide i topplocket. Se pushrod guide tillverkarens anvisningar för korrekt positionering av plattorna tryckstång guide. Dra och dra åt rocker dubbar till fabriken specifikationer.
5

Skjut stötstängerna genom styrhålen i topplocket, se till att de sitter i spåren i plattorna tryckstång guide.
6

ihop resten av delarna i den borttagna ordning, montera vipparmarna i samma läge som tidigare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75633.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.