Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Installationsinstruktioner för tefloninsats Jam Nut

En låsmutter används i samma område som en låsbricka och utför samma uppgift . Låsmuttrarna är tunnare än en traditionell mutter och innehåller en Teflon foder inuti för att hålla tätt att gängor och fäst den på plats . Åtdragning en traditionell mutter på toppen av en låsmutter orsakar stress på låsmuttern och vänder bulten stammarna så att varje mutter pressar på trådar i motsatta riktningar . Installera låsmuttrarna på mekaniska komponenter som vibrerar kommer att hålla muttrarna lossnar . Saker du behöver
sexkantshuvud Brickor bult
Jam nut
Sexkantmutter
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Insert en bricka på en bult och tryck ner till huvudet . Sätt den gängade änden av sexkantbult in de objekt du håller ihop . Skjut en bricka på änden av bulten trådar och skjut den mot det material den håller ihop .
2

Infoga en Teflon insats låsmuttern på den utskjutande änden av bulten . Vrid muttern medurs och dra åt den för hand . Dra åt låsmuttern helt med en skiftnyckel .
3

Sätt en mutter på den utskjutande änden av bulten . Dra åt muttern medurs och dra åt helt ovanpå låsmuttern med en skiftnyckel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75581.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.