Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är Ford moden ?

Ett brett utbud av Ford fordon kommer med ett program , som styrs av bilens dator , vars funktion är att minska fordonets till minimala standarder för prestanda , i fråga om ett fordon komponenten är i riskzonen för misslyckande. Detta program är informella namn är ett " moden . " Fördelar

moden ingriper när ett fordon sensor indikerar att en viktig komponent inte fungerar . Genom att modifiera bilens acceleration och växling kapacitet , låter moden förare att navigera sin Ford bilar hem , eller till en närliggande bensinstation . Genom att låta fordonet fortsätta med begränsad drift kapacitet , hjälper moden eliminera kostnaden för bogsering och farorna med vägkanten haverier .
Lösningar

När en Ford bil har börjat att arbeta i moden , kan en förare rätta sitt fel genom att ta bilen till en mekaniker som har förmågan att koppla in i fordonets diagnostiska port och läsa eventuella problemområden koderna tas ut av bilens dator . Efter att diagnostisera problemet och reparera fordonet kommer mekaniker att kunna återställa moden programmet .
Varning

Ford fordon som används i moden kommer inte utföra enligt deras normala standard och kommer att vara långsam för att påskynda och bibehålla hastigheten . Var försiktig när du kör i moden för att undvika att orsaka en trafikfara och söka hjälp för att rätta till fordonets prestanda problem så snart som möjligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74543.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.