Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man identifierar en Borg Warner Transmission

Borg Warner började tillverka T5 sändningen 1982. Sedan starten har överföringen varit placerade i olika fordon, däribland Ford och General Motors modeller. De fem-växlade delas in i två kategorier: världsklass och icke världsklass. T5 krediteras som den enda USA-tillverkade manuell växellåda vara i produktion under mer än 20 år. Den Borg Warner T-10 är också en populär transmission, och båda har identifieringsmärken. Saker du behöver
Pen överförings Foton och papper
Computer
Internet
Visa fler instruktioner
hitta Identifierare
1

Leta identifiering tag-nummer. Ett snabbt sätt att bekräfta att din sändning är en Borg Warner och vilken bil den var avsedd för, är att lokalisera identifikationsnummer stämplade in i "metal-taggen skruvas fast svansen bostäder," enligt 5speeds.com. När du har identifikationsnumret du kan komma åt en av de två Web anges i Resurser i den här artikeln att ta reda på mer information om överföringen. Denna notering kan berätta vad sändning du har och vilka fordon den ursprungligen var avsedd för.
2

Titta på den främre axeln lagret /support. Borg Warner transmissioner vanligen ett klistermärke säger Timken med ett artikelnummer eller en gul och svart klistermärke som säger "använda Dexron II bara," enligt brittisk V8 nyhetsbrev. Dessa klistermärken är vanligast på Borg Warner sändningar.
3

Räkna antalet bultar på transmissionskåpan. På Borg Warner T10 växellåda finns nio bultar som fäster sidoluckan. Detta finns bara på T10..
4

Look nummer på växellådshuset Du kanske inte behöver hela stämplat på metall taggen för att avgöra om du har en Borg Warner transmission. Att veta vad siffrorna betyder Borg Warner kan spara dig en resa till datorn. Till exempel, på en Borg Warner T10 bör identifierarna T-10 och /eller 13 till 04 skrivs in i växellådshuset. På en T5, bör identifieraren börja med 13-52. Höljet nummer på en Borg Warner T19 är 1309and T18 höljet numret är 1301. Både T18 och T19 är "top lastade tunga 4-växlade med [a] gjutjärn fallet och shift lock," enligt motivegear.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74850.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.