Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Jeep Cherokee Door Trim

De inre dörrpanelerna på din Jeep Cherokee tjänar flera syften. Först gör de på insidan av dörren ser trevligt. Det andra, de möjliggör montering av växlar och tredje, de ger en säker täcker hålla passagerarna borta från vassa plåt på insidan av luckan. Du kan ta bort panelerna för att komma åt komponenter inuti dörren, för att ersätta dem med nya paneler, eller att rengöra dem ordentligt. Var försiktig med att inte repa panelen när du arbetar med den. Saker du behöver
Crank-handtag borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Trim pinne eller platta brytjärnet
Visa fler instruktioner
1

Rulla fönstret hela vägen ner. Om din Jeep har manuell fönster, ta bort fönster-vev. Skjut en vev-handtag borttagningsverktyg mellan veven och dörrpanelen, trycka på C-klipp ut från baksidan av handtaget. Dra i handtaget rakt av från axeln. Avlägsnande verktyg finns på de flesta auto-delar butiker om du inte har en.
2

Lokalisera de fyra fästskruvarna från luckan. Det finns tre i armstödet, två i ansiktet av den, och i toppen, och en i trim panel bakom inre dörrhandtaget. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort alla fyra skruvar och ställ dem åt sidan.
3

Dra det inre dörrhandtaget som om du öppnar dörren och skjut trim bezel ut över det. Ställ frontramen åt sidan för att undvika skador på den. Flytta till nederkanten av dörrpanelen och bända panelen loss med en trim pinne eller platta spett. Några av klippen kan gå sönder. Det är okej. Du kan få ersättning klipp från Jeep återförsäljare.
4

Dra panelen ut ungefär en halv tum och lyft upp den och från toppen av dörren. Om du har elektriska fönster eller lås, nå bakom panelen, dra ut kablage-kabelstam från fönstret och växlar lås. Kontakterna har en låsflik på dem. Tryck låstungan och dra ut kabeln från switchen. Processen är densamma för båda kontakterna.
5

Lyft panelen bort från dörren och ställ den åt sidan. Se till att du sätter den någonstans säkert att inte skada den när den är avstängd Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72279.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.