Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Walbro Förgasare Justera Verktyg

Förgasare kombinerar bränsle och luft för förbränningsmotorer. Walbro förgasare används i allmänhet för handhållna enheter såsom line-trimmers, motorsågar och lövblåsare. De verktyg som används för att justera Walbro förgasare är inte tillgänglig för allmänheten från Walbro eller Walbro lager distributionscentraler grund av de senaste EPA och California Air Resources Board regler för utsläpp. Förgasarna att dessa verktyg används för att justera är utsläppsfri reglerade förgasare, och justeringar av dem skall utföras av licensierade proffs per en överenskommelse mellan Walbro och EPA. D-formad justering verktyg

förgasarinställningen verktyg används för att justera nålarna på många Walbro förgasare. Den "D" formen refererar till slutet av skruven, som en Phillips eller en vanlig skruvmejsel inte passar. Endast licensierade proffs har tillgång till denna typ av skruvmejsel, vilket möjliggör finjustering av förgasaren medan den är igång. När en förgasare justeras eller repareras, de D-formade skruvar löst åtdragna när motorn inte är igång. För att slutföra justeringen, skall motorn startas och skruvarna justeras utifrån ljudet motorn producerar. Walbro förgasare är installerade i två-cylindriga motorer, men om blandningen av gas och olja som produceras av förgasaren är alltför rika, kommer tändstiftet intermittent ur funktion, vilket gör ett ljud som en fyrcylindrig motor. Den D-formade justeringsverktyg skärper skruvar, eller nålar, tills motorn ljudet är mjuk och jämn.
# 500-20 begränsningshatt borttagningsverktyg

Detta verktyg används för att ta bort plasten begränsningshatt på vissa modeller av Walbro förgasare. Begränsare mössor är en del av det skyddade system som inrättats genom Walbro att följa EPA förordningar. Limiter lock täcker skruvarna som justerar olja och gas blandning. Dessa lock är gjorda av plast, och avlägsnande verktyg liknar en metallkrok som drar locket, lämnar skruvarna öppna för justering.
# 500-508 begränsningshatt borttagning verktyg

Liksom # 500-20 begränsningshatt borttagningsverktyg, är det # 500-508 används för att exponera skruvarna för justering. Skillnaden mellan de två är att storleken på locket och mängden tillgängligt utrymme för att sätta kroken för borttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74451.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.