Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur berätta om säkringar är bra

Byta en trasig säkring är det snabbaste och enklaste fix du kan göra med din bil . När en bil tillbehör inte fungerar är det första du bör kontrollera är dina säkringar , som en trasig säkring kommer att resultera i någon del av fordonet inte fungerar . Saker du behöver
utbytessäkringar
Visa fler instruktioner
1

hitta din bil proppskåp . De flesta fordon säkringsdosor är under huven nära brandväggen , eller under instrumentbrädan . Konsultera din bruksanvisning om du har svårigheter att hitta säkringsdosan och för rätt säkring betyg för din bil .
2

Öppna säkringsdosan .
3 < p > Ta bort säkringen försiktigt med hjälp av säkringen avdragare placerad i säkringsdosan . Ta tag i säkringen med avdragare och dra rakt ut . Om det inte finns någon säkring avdragare för din bil kan du använda ett par nål -tång .
4

Inspektera säkringen . Om metallen inne i säkringen separeras säkringen har misslyckats och måste bytas ut . Om metallen är intakt säkringen fortfarande är i skick och kan återinstalleras .
5

Byt säkring . Om säkringen blåstes , ersätt med en ny säkring som har en effekt på det värde som rekommenderas av din bruksanvisning . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72965.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.