Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man testar en '88 Cherokee Tändningslås

Tändningslåset i din '88 Cherokee bär signal som initieras av operatören av fordonet till startmotorn. Startmotorn vänder sedan över motorn och startar din Cherokee. Om du har stöter på svårigheter när du går att vända på din motor, bör du utföra en provning tändningslåset. Om du inte längre kan upprätthålla ett kontinuerligt flöde av ström till innerbelysningen, mätare eller radio i din Cherokee, bör du också utföra detta test för att diagnostisera eventuella problem med växeln. Saker du behöver
Säkring
Multimeter
Key
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera säkringen blocket under instrumentpanelen på vänster sida av bromsen . och kopplingspedal
2

Dra plastlocket från säkringsblocket och lokalisera säkringen till tändningen, det är den första säkringen på den övre vänstra sidan av säkringsblocket
Billiga 3

Dra säkringen rakt ut att koppla bort den från säkringsblocket.
4

Inspektera säkringen för skador. Om du märker korrosion på metall basen bit av säkringen, byt ut den mot en ny säkring.
5

Prop öppna huven och vrid multimeter s ratten tills den sitter på "V"-inställningen. En multimeter mäter elektrisk spänning, ström och resistans genom digitala eller analoga mätare. Vissa multimeter modeller läser dessutom temperaturer, induktans, frekvens, kapacitans och arbetscykler.
6

Håll den röda proben på multimetern till den positiva porten på ditt batteri. Håll den svarta proben på multimeter mot ramen på din Cherokee. En fungerande batteri ger en spänning läsning av 12,6 volt på multimetern. Om du läser någon spänning belopp mindre än 12,6 volt, byta ut batteriet.
7

Sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid den för att starta din motor. Om motorn startar, har du inte ett problem med tändningslåset. Om din motor inte startar, lyssna efter ett enda klick ljud när du vrider nyckeln till "III" märket. Om du inte hör detta ljud, måste du byta ut tändningslåset eftersom den är trasig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74429.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.