Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Chevy Lumina problem med ledningarna

General Motors , tillverkare av Chevy Lumina , har utfärdat en återkallelse på grund av problem med ledningarna med fordonet i januari 2011 . National Highway Traffic Safety Administration rapporterar flera klagomål om andra problem med ledningarna som inte har föranlett påminner dock och berörda Lumina ägare bör kontrollera med NHTSA om reparation ersättning är tillgänglig . Vindrutetorkare

1997 återkallade General Motors vissa 1995 Chevy Lumina fordon för en kabeldragning problem med tvättmaskin /torkare Switch matningstråd , vilket skulle kunna anstränga eller separera , vilket gör att torkarna inte fungerar . Overksamma vindrutetorkare utgör en olycksrisk i dåligt väder .
Turn Signal

NHTSA : s hemsida visar att flera klagomål från ägare av 1993 Luminas om tur problem med signalförlust ledningar , med vissa konsumenter rapporterar rök intermittent kommer från rattstången .
Generator

några ägare av 1993 Luminas rapport bränder på grund av problem med ledningarna i generatorn , enligt till NHTSA , med en konsument som citerar två bränder . En annan förare rapporterar problem med att starta bilen på grund av generatorns kablar fel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74757.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.