Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en modul bränslepump på en '98 S-10

Chevrolet S-10 är en kompakt pickup som General Motors tillverkade 1982-2004 i USA. Den hade en 6-cylindrig 4,3-liters motor med sekventiell bränsleinsprutning, vilket kräver ett högt tryck elektriska bränslepumpen. Bränslepumpen i en 1998 Chevrolet S-10 är ansluten till bränsletanken. Detta kräver att du tar bort bränsletanken innan du kan installera bränslepumpen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Slang
Bensin container
Jack
Jack står
Ordet jack Review verktyg nr J-24187
Show Mer Instruktioner
1

Koppla bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel för att förhindra att motorn startas oavsiktligt. Öppna bränsletankens tanklocket att lätta på trycket i bränsletanken.
2

Sifon bränslet genom påfyllningsröret med en slang och tappa ut bränsle i en bensindunk. Lyft den bakre delen av lastbilen med en domkraft och stödja den på pallbockar. Avlägsna plasttank från bränsletanken med en hylsnyckel. Lossa klämman för bränsletankens påfyllningsslang och koppla loss påfyllningsslangen.
3

Koppla loss elkablar och bränsleledningar från bränsletanken. Stötta bränsletanken med en domkraft och ta bort remmarna bränsletanken med en hylsnyckel. Sänk bränsletanken något med ordet jack. Drag av de elektriska anslutningarna och bränsleledningar från bränsle sändarenheten. Sänk bränsletanken helt med ordet jack och flytta den till din arbetsplats.
4

Vrid låsringen för bränslet sändande enheten moturs med verktyget nr J-24187. Ta bort låsringen från bränslet sändande enheten och lyfta bränslet sändande enheten ur bränsletanken. Kassera O-ringen för bränslet sändarenhet. Dra bränslepumpen i monteringsröret som du drar bort det från botten support. Dra bränslepumpen ur gummit kontakten när den rensar ned stödet.
5

Installera den nya bränslepumpen och O-ringen genom att utföra steg ett till fyra i omvänd ordning. Starta motorn och kontrollera efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74422.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.