Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort kolven från Sump När Stripped

När bultarna upprepade gånger avlägsnas och dras åt, kan deras huvuden spetsa och blir avskalade. Tätt-säkrade fordon oljetråget skruvskallar kan också bli fråntagen om du använder fel typ av skiftnyckel för att ta bort dem. Ett effektivt sätt att ta bort en strippad skruv oljetråget är att använda en liten rörtång. Rörtång, som presenterar något vinklade käkar och vassa tänder idealiska för att greppa, är avsedda att användas på runda föremål. Byt bulten oljetråget efter gamla avskalade man har avlägsnats. Saker du behöver
plan arbetsyta
Skyddsglasögon
Rörtång
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en nivå arbetsyta och tillämpa nödbromsen. Ta tändningsnycklarna att hindra någon från att starta fordonet medan du preforming underhåll under den.
2

Leta oljetråget är avskalade dränering bult, som vanligtvis ligger på den lägsta punkten på oljetråget . Lys med en ljus, såsom en ficklampa eller underhåll lykta, under fordonet för att lysa upp en del. Addera 3

Anbringa en liten rörtång till oljesumpen dränering bult. Gör små justeringar av rörtång som behövs så att den passar väl över bulten.
4

tag i handtaget och vrid rörtång i moturs riktning. Placera dig själv att dra på rörtång handtaget istället driva det. Dra på nyckeln kommer att ge dig mer inflytande och styrka att ta bort bulten.
5

Byt avskalade bulten med rätt reservdel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74198.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.