Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar Dashboard Lights i en Jeep Grand Cherokee

Instrumentpanelen eller instrumentbrädan har bara ett ljus som lyser upp displayen för Jeep Grand Cherokee. Det finns flera andra lökar inblandade i belysning av varningslampor såväl i klustret. För att komma åt någon av dessa lampor måste du ta bort klustret från instrumentpanelen för att ta bort lamporna från baksidan. Proceduren för att ta bort klustret är verkligen inte så illa som du kanske tror. Du kan komplettera det med bara ett par skruvmejslar, så följ bara dessa steg nedan för att få dessa lampor fungerar. Saker du behöver
kryssmejsel
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort ramen som omger instrumentpanelen på instrumentbrädan. Du måste använda en platt skruvmejsel, trim käpp eller annat platt verktyg för att försiktigt bända infattningen loss vid de fyra hörnen.
2

Leta upp och ta bort skruvarna som håller fast de övre monteringsflikarna för kluster med en stjärnskruvmejsel. Ta bort skruvarna som håller fast de nedre monteringsflikarna för kombiinstrumentet samt.
3

Dra ner på den övre klustret montering flikarna och dra klustret ut tillräckligt långt för att komma åt den elektriska kontakten på den bakre delen av klustret. Dra ur kontakten och dra klustret ut.
4

Leta lökarna som du behöver ändra på baksidan av klustret. Vrid lamphållaren moturs för att lossa lamphållaren och lampa från klustret. Sätt i den nya lampan och sätt tillbaka hållaren genom att vrida det medurs tills det låses i.
5

Skjut klustret tillbaka in i instrumentbrädan och koppla in den elektriska kontakten. Du kan nu trycka klustret hela vägen in i streck och linje upp monteringsflikarna och klipp på instrumentbrädan.
6

Montera de två nedre fästskruvarna i de nedre monteringsflikar, sedan installera den övre skruvarna i de övre monteringsflikarna. Dra åt skruvarna med en Phillips-skruvmejsel.
7

tillbaka trim bezel runt klustret och klämma fast infattningen på monteringsflikarna på de fyra hörnen. Testa att belysningen vara säker på att de alla fungerar som avsett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71656.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.