Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Gör Felaktiga bränslepumpar bränna mer gas ?

När ett fordons bränsletillförsel systemet inte fungerar , är en av de troliga misstänkta en trasig bränslepump . Frågor, till exempel en högre än normal nivå av motstånd i marken anslutningen av bränslepumpen , kan orsaka problemen . Under alla omständigheter kan en trasig bränslepump orsaka säkert andra frågor inom en bil . BRÄNSLEFÖRBRUKNING

Ett lågt bränsletryck läsning indikerar ofta att du har en felaktig bränslepump . Den spänning som matas till pumpen kanske inte är tillräckligt hög för att snurra pumpen tillräckligt snabbt för att bygga upp den korrekta mängden tryck. Detta , i sin tur , leder till ett fordon förbränner mer gas .
Svårstartad

När en bränslepump är inte i drift , bör ett fordons bränslesystem upprätthålla fortfarande kvarvarande tryck i minst ett par minuter . När detta inte är fallet , är det ofta på grund av att backventilen på bränslepumpen läcker. Detta kan leda till svårstartad i ett fordon .
Tips
p Om en in - tank bränslepump är trasig och behöver bytas ut , att batteriet alltid ska vara frånkopplad först . Detta kommer att hålla gnistor uppstår under bytet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75012.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.