Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man Lär Delar School Bus

Veta delar på en skolbuss är viktigt för en skola busschaufför eller någon som kan utföra mekanisk service på en skolbuss. För föraren, om bussen går sönder, det hjälper busschauffören att identifiera och kommunicera visst område i bussen som behöver uppmärksamhet. För servicetekniker kommer att känna delar på en buss hjälpa honom se till att han beställer rätt delar vid reparation. Ett antal sätt att lära sig de delar skolbuss är tillgängliga, och i de flesta fall är en förutsättning för en skola busschaufför eller en skolbuss tekniker. Instruktioner
1

delta i en kommersiell körning kurs för skolbussen kör. I dessa kurser lär du dig att köra en skolbuss och utföra inspektioner för att kontrollera att bussen är säker innan plocka upp passagerare. Om du funderar på att lära sig om de grundläggande delarna av skolbussen, hur dessa delar fungerar och vikten av de delar i samband med säkerhet, kommer denna kurs ger dig den informationen. Du kan hitta buss körning kurser i många samhällen på kommersiella centra körutbildning, som vanligtvis är privatägda. Om du däremot vill ha mer detaljerad information, kommer du att behöva vidta ytterligare kurser.
2

Ta mer djupgående mekanik skolbuss kurser. Dessa kurser kommer att lära dig om delar på de flesta större skolbussar, hur dessa delar fungerar, hur man känner igen bristfälliga delar och hur du ändrar ut de delar när det behövs. Du kan hitta dessa kurser på lokala tech skolor och högskolor eller vid tekniska läroanstalter tillägnad kommersiella fordon mekanik.
3

Lär delar skolbussen genom on-the-job training. Vissa kommersiella fordon servicecenter som tjänsten skolbussar, kommer att anställa oerfarna kandidater med en viss bakgrund inom fordonsindustrin mekanik från gymnasiet kurser eller annan arbetslivserfarenhet. Nyanställda brukar börja städa delar och bistå med inventering och över tid lära sig de olika delarna på skolbussen. Detta lärande är snabbare när du är befordrad till en mekaniker trainee, där du lär dig hur delarna fungerar och hur man kan serva dem.
4

Köp en mekaniker handbok för en skolbuss och studera den. School bussar fungerar på ett liknande sätt och använda de flesta av samma delar. En skolbuss mekanik manual introducerar dig till de delar på skolbussen, samtidigt som den ger detaljerade anvisningar om att diagnostisera problem med dessa delar och hur man ändrar dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74847.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.