Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Jeep Cherokee Bumper Borttagning

Ta antingen den främre eller bakre stötfångaren på Jeep Cherokee kräver grundläggande handverktyg och några minuters tid. Även en nybörjare hem mekaniker kan slutföra processen på uppfarten hemma eller i garaget. Stötfångarna är inte tung så du kan göra jobbet själv, men en andra uppsättning händer är till hjälp vid stötfångaren som de sista bultarna kommer ut. De monterar aldrig förändrats under hela produktionen körs i Cherokee, så oavsett vilket år Cherokee dig själv, stötfångare lossna på samma sätt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
Frontspoiler
1

Skjut under framsidan av din Jeep och lokalisera fästen där stötfångaren och rails ram möts. Det finns två sidoplåtarna, en på varje sida av ramen, med tre bultar säkra dem till ramen.
2

Lossa de tre skruvarna på båda sidor av jeep med en hylsa och spärrskaft. Ta bort två på varje sida men lämna en på plats så stötfångaren inte faller.
3

Ta bort de sista två bultar, och samtidigt stödja stötfångaren. Dra stötfångaren rakt av framsidan av Jeep. På äldre modeller kan det finnas ett vakuum linje fäst vid en boll på insidan av stötfångaren. Dra linjen av när du tar bort stötfångaren.
Rear Bumper
4

Öppna hissen porten på baksidan av din Jeep Cherokee sedan glida under den bakre stötfångaren på Jeep. Leta stötfångare monteras på kroppen av Jeep, det finns fyra bultar på varje fästen som skruvas i kroppen
5

bort tre av de fyra skruvarna från varje fäste med hjälp av en hylsa och spärrskaft.. Lämna en bult på varje fäste för att hålla stötfångaren från att falla på dig.
6

Ta bort den sista skruven på ena sidan med en hylsa och spärrskaft samtidigt stödja stötfångaren. Skjut på det motsatta fästet och ta bort den sista bulten det liksom.
7

Dra stötfångaren rakt ut på baksidan av jeep. Ställ in stötfångaren åt sidan och stänga den bakre lyft grinden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72952.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.