Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar en bil dörr som inte går att öppna

Det är frustrerande när bilen går inte att öppna, särskilt när du har bråttom eller kämpar extrema väder. Det finns en mängd skäl till varför en bil går inte att öppna. Identifiera problemet och eliminera orsaken är de första stegen för att fastställa bildörren. Det finns några vanliga frågor som hjälper dig att identifiera problemet. Saker du behöver
Smörjmedel
Skruvmejselsats
L plocka
Racket och uttag
Visa fler instruktioner
1

Eliminera lätt fixar. Kontrollera att dörrlåsen är öppna. Många människor låsa dörrarna utan att inse det, eller dörrarna låses automatiskt när dörren stängs. Om dörren inte öppnas inifrån, kontrollera att barnsäkerhetslåset inte är inkopplad. Om barnlåset är på, kommer dörren öppnas inte.
2

Kontrollera säkerhetsbältet. Om bältet inte är helt stängt, kan den blockera dörrens låsmekanism. Ge dörren ett fast knuff inifrån samtidigt som du drar i dörrhandtaget öppen. Detta kan ta en hel del kraft och flera försök. När säkerhetsbältet tas bort spärren, öppnas dörren.
3

Ta bort panelen på dörren för att komma åt de mekaniska komponenterna. Hänvisning bilen för placering av dörrlås och dess delar. Leta efter en trasig stav eller lös kabel. Ersätt den trasiga delen på din lokala bil butik.
4

Smörj gångjärnen. Om dörren konsekvent sylt eller öppnar med extrem svårighet, med hjälp av en spruta smörjmedel kan vara allt du behöver. Öppna dörren för att komma till gångjärnen. Spraya en liberal mängd smörjmedel till gångjärnet. Att arbeta smörjmedlet i gångjärnet, öppna och stänga luckan utan att stänga den helt. Om det fortsätter att knaka eller är svår att öppna, lägga till mer smörjmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74068.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.