Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hitta en Chevrolet Motor Storlek

Det finns flera orsaker till att du kanske behöver veta hur man hittar en Chevrolet motorstorlek. Två vanliga orsaker är att beställa reservdelar eller samtidigt hitta reservdelar till din motor på en annan av samma storlek motor på ett förlist fordon i ett skrotupplag. I allmänhet är motorstorlekar refereras av sina cylindrar, liksom 4 cylindrig (V4), 6 cylinder (V6), eller 8 cylinder (V8). Det finns en annan mätning som hänvisar till motorns storlek som är viktigt när man byter motorer, de cubic inches (CI) förflyttas av cylindrarna. En 3,6 Chevy motor förskjuter 3,6 liter eller ca 219ci. Saker du behöver
Chevrolet bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Öppna handskfacket och ta bort bruksanvisningen. I index eller ordlista, slå upp motorn och dessa sidor kommer att berätta alla specs (specifikationerna) för din Chevrolet motorstorlek.
2

Dra spaken under instrumentbrädan till pop huven. Kör din hand under huven för att finna låset som finns på vissa modeller av Chevy kåpor som gör att du kan låsa och öppna motorhuven. Addera 3

Titta på motorn fallet. Vissa motorer har motorns storlek, cylindrar, och CI (cubic inches) eller liter (1 liter är 1000 kubikcentimeter). Till exempel kan du se V8 för en 8 cylinder eller 3.6L för en 3,6-litersmotor.
4

Demontera ventilkåpan och skriv ner koden på undersidan för huvudet numren. Byt ventilkåpan ordentligt. Använd koden för att hitta den matchande motorstorlek eller jämföra koden till en motor uppställning enligt Chevy stora sjökort block motor som finns i avsnittet "Referenser" nedan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74307.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.