Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man gör Blinkers Blink Snabbare

Blinkers fungerar genom öppning och stängning av en switch eller relä, som avbryter den elektriska signalen till ljuset. Switchen fungerar i kadens baserat på den elektriska signalen kommer in i reläet. Förare av äldre fordon med elektriska problem kanske märker att reläet går snabbare när motorns varvtal upp, och saktar ner när motorn går på tomgång. Ett äldre relä kommer också att börja bromsa eftersom de elektriska kontakterna i brytaren börjar slitas ut. Påskynda blinkande blinkers krävs endast installerar ett nytt relä blinkers. Saker du behöver
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Byte relä
Visa fler instruktioner
1

Vänd fordonet till "ON" och aktivera blinkers .
2

spåra platsen för signalen genom att lyssna efter det klickande ljudet av reläet. De flesta reläer är inrymda till vänster om rattstången, monterad mot brandväggen i en bunt av anslutningar. Reläet är ett vanligt ett silver cylinder ca 1 tum lång. Vissa nyare modeller använder en svart låda för reläet. Du kan både höra och känna det klickande på knappen när signalen är aktiv.
3

Avlägsna eventuella trim eller tankstreck paneler för att komma åt reläet med en skruvmejsel eller hylsnyckel som behövs.
4

Stäng av fordonet och ta bort nyckeln.
5

Koppla bort det gamla reläet genom att dra ledningsnätet ur den elektriska anslutningen. Du kan behöva skruva några fästskruvar från reläet. Montera det nya reläet i omvänd om avlägsnandet av den ursprungliga. Starta bilen och aktivera blinkers att testa. Du kommer att märka att signalen är snabbare. Installera något streck eller plåtar du bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73824.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.