Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en A6 Injector

Bränsleinjektorerna för en Audi A6 leverera bränsle till motorns cylindrar i en viss ordning, så att fordonet för att vara mer lyhörd än sina förgasarmotorer motsvarigheter. Proceduren för att ändra bränsleinjektorerna är sett det samma för alla A6S. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
butik trasa
Tråd-lås förening
Visa fler instruktioner
1

slå av tändningen. Ta bort säkringen för bränslepumpen, med hjälp av listan på säkringsdosan som vägledning. Starta motorn och låt den gå på tomgång tills den stannar. Slå av tändningen och koppla bort den negativa batterikabeln med en hylsnyckel. Byt ut säkringen bränslepumpen.
2

Linda en ren butik trasa runt en av bränsle-anslutningar till bränslefördelningsröret. Lossa fästmuttrarna för bränsleledningen med en hylsnyckel för att lätta på trycket i bränsletanken. Kassera trasan.
3

bort fästmuttrarna för bränsleledningar, och lossa bränsleledningar från bränslefördelningsröret. Lossa bultarna för bränsleskenan med en hylsnyckel och ta bort bränsleskenan från insugningsröret med spridarna fortfarande sitter. Vrid bränsleinsprutarna moturs för att ta bort dem från bränslefördelningsröret.
4

Montera en ny lägre packning till munstycket slutet av bränslespridare. Rengör gängorna på spridarna med en ren butik trasa och applicera ett tunt lager av tråd-lås förening på gängorna. Skruva bränsleinsprutarna medsols med en hylsnyckel för att installera dem i bränsleledningen, och montera en ny övre packningen till den öppna änden av bränslespridare.
5

Montera bränsleskenan till insugningsröret , och fäst bultarna med en hylsnyckel. Anslut bränsleledningarna till bränsleledningen och fäst fästmuttrarna för bränsleledningarna. Sätt tillbaka kabeln till den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75229.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.