Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur kan jag få en nyckel Gjord för en 1986 Ford Truck När den ursprungliga nyckeln var förlorat ?

Förlora bilnycklar är en stor olägenhet , speciellt när du inte har en extra nyckel till hands att använda tills du hittar dina original . När det krävs nya nycklar för din 1986 Ford lastbil , kontakta din lokala Ford serviceavdelning eller någon professionell låssmed . Lyckligtvis är äldre Ford lastbilar inte utrustade med interna datorer så processen att göra en ny nyckel för din lastbil är mycket enklare och billigare . Instruktioner
1

Ring en låssmed eller din Ford serviceavdelning för att boka tid för att få nya nycklar gjorda för din lastbil . Om du gör ett möte med en Ford serviceavdelning måste du ha din bil bogseras till sin serviceplats . Om du ringer en låssmed som de kommer till dig .
2

Förklara att de ursprungliga nycklar försvinner och att en ny nyckel måste göras från grunden . Ge Vehicle Identification Number , ägarbevis och fotolegitimation till låssmed och /eller Ford serviceavdelning . Nycklar kommer inte att göras om man inte kan bevisa att du äger bilen .
3

betala för de tjänster som utförs när din nya nyckel görs . Kostnaden för att ha en ny nyckel gjord utan att den ursprungliga för att modellera den efter är betydligt dyrare eftersom en form av låset måste göras för att bestämma snittet av nyckeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73796.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.