Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en 2003 Duramax Injector

En Duramax motor är en åtta-cylindrig dieselmotor som General Motors har tillverkat sedan 2001. Det verkar i tunga Chevrolet lastbilar, såsom Silverado 2500HD. Den vanligaste 2003 Duramax motor har en cylindervolym på 6,6 liter med elektronisk bränsleinsprutning. De bränsleinjektorerna är på toppen av motorn och leverera bränsle till motorn i rätt kvantitet och sekvens. Varje cylinder i motorn har sin egen insprutare. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
specialverktyg J-29873
monteringsfett
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort kablar från de negativa terminalerna på båda batterierna med en hylsnyckel. Detta säkerställer att du inte oavsiktligt starta motorn. Koppla den undre ventilkåpan. Lossa bränsleledningen från spridarna och ta bort konsolen från insprutare.
2

Anslut specialverktyg J-29873 till hållaren för bränslepumpen. Bifoga en hylsnyckel specialverktyget och bänd hållaren bort från insprutare.
3

Lossa insprutare från injektionsstället uttaget. Avlägsna koppar brickan från injektionen uttaget om den inte är ansluten till injektom. Applicera monteringsfett till koppar bricka och lägg tillbaka den i injektion uttaget.
4

Installera den nya insprutare in injektionen uttaget. Montera injektor fästet och dra dess hållare bult till 36 ft pounds. med en momentnyckel.
5

Fäst bränsleledningen till bränslepumpen och dra sina fästskruvar till 108 kgf. med en momentnyckel. Montera nedre ventilkåpan med en hylsnyckel. Anslut kablarna till de negativa terminalerna på batterierna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75078.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.