Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en bakruta

Fönster avfrostnings fungerar genom att utföra små mängder el längs ledande remsorna tejpade till fönstret. Du är kvar med ett fönster som inte avfrostar fullt när en av remsorna misslyckas. Total systemfel innebär att du blåste en säkring, som är en 20 cent reparation. Kräver dock en skadad band lokalisera det påverkade området och reparera det. Reparera defroster innebär reparera nätet eller remsor löper längs fönstret eller sätter tillbaka den elektriska anslutningen på sidan av glaset. Saker du behöver
Multimeter
Defroster rutnät reparationssats
Window Cleaner Review Paper handdukar
Tvättsprit sälja Grease Ruler penna
eller rak kant
Maskeringstejp
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Reparera Grid
1

Test nätet (den tunna metallband som löper horisontellt över fönstret). Vrid tändningen till "ON" och slå på den bakre avfrostning. Placera en terminal för multimeter (inställd på DC volt) på nätet i mitten av linjen och den andra på den tjocka vertikala remsor som gallret ansluter. Multimetern ska läsa sex volt vid testning från mitten av rutnätet på sidan. En läsning av 12 volt indikerar den skadade delen är mellan terminalerna.
2

Ta terminalerna närmare varandra. Övervaka läsning som du gör. Isolera den del av nätet som läser 12 volt. Detta avsnitt är skadade område som behöver repareras. Markera båda sidor om det skadade området med ett fett penna. Upprepa steg 1 och 2 med de återstående galler markerar eventuella skadade områden.
3

införliva märken på utsidan av fönstret. Rita linjen med en rak kant och ett fett penna.
4

Rengör fönstret ordentligt först med fönsterputs och pappershanddukar och därefter med tvättsprit och pappershanddukar.
5 < p> Placera remsor av maskeringstejp ovanför och nedanför det område som skall repareras så att du har en rak linje efter att måla den.
6

Måla remsan med den ledande färgen från nätet reparationssats. Skaka flaskan kraftigt och applicera två lager. Vänta fem minuter innan den andra beläggningen och ytterligare två minuter innan du tar bort tejpen. Addera reparera den elektriska anslutningen
7

Koppla den elektriska anslutningen från ledningsnätet.
8

Rengör området med den skadade elektrisk anslutning med fönsterputs och sedan tvättsprit. Använd en platt skruvmejsel för att jämna ut eventuella ojämnheter eller gamla fläckar lim före rengöring.
9

Häll några droppar av lim på baksidan av den elektriska anslutningen och tryck fast på plats. Håll enheten på plats för en minut och släpp. Låt avsnitt för att ställa i 24 timmar och återanslut kabelhärvan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73271.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.