Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

AAA BärgningsbilT Krav

AAA är en populär förkortning som står för American Automobile Association. Folk hänvisar till "Trippel A" medlemskap och fördelarna med medlemskapet. AAA erbjuder en rad tjänster från vägkanten assistent och bogsering till kartor och försäkringar. AAA tjänster finns runt om i landet i varje stat. Vissa krav måste uppfyllas för att få hjälp från AAA, såsom bogserbil Tjänster. Medlemskap

att få AAA bogserbil Tjänster, måste du vara en medlem AAA. Medlemskapet är tillgänglig via AAA hemsida eller genom att ringa 800-222-4357. Medlemmarna måste ha sitt medlemskort med dem vid köp av tjänsten, och det skall utfärdas i deras namn. När bärgningsbil anländer, kommer detta kort att krävas för tjänsten.
Foto ID

AAA bogserbil krav anger att kort bärande medlem av AAA måste presentera foto identifiering förutom en aktuell medlemskort för att verifiera sin identitet.
Physical Presence

kort bärande medlem av AAA måste finnas i bilen. De måste antingen vara föraren av fordonet eller en passagerare i fordonet för att få vägassistans och bogsera tjänster lastbil från AAA.
Skick

fordonets skick måste vara så att tjänster av en bärgningsbil är motiverade. Till exempel, har bilen en punktering. Begränsas till fyra användningar per år per ledamot
begränsad användning

AAA bogserbil Tjänster. Medlemmarna kan fortfarande ta emot bärgningsbil tjänster över fyra gånger, men medlemmen kommer att debiteras för tjänsterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72492.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.