Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort batteriet från en Ford Edge

Ta bort batteriet från din Ford Edge gör att du kan testa eller byta ut batteriet när det inte fungerar. Batteriet är under huven på förarens sida av motorrummet. Om du misstänker att ditt batteri inte fungerar, ta bort det gör att du kan ta den till en Biltema eller servicecenter för att ladda testa och analysera batteriets skick för dig. Många bildelar butiker erbjuder denna tjänst gratis, om du tar med batteriet till dem. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Extension barer
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant underlag och slå av tändningen . Öppna och säkra huven. Lokalisera den negativa änden batterikabeln på negativa batteripolen. Lossa bulten på kabeländen med en hylsa och spärrskaft, lyft kabeln från batteriet och bort från terminalen.
2

Lossa bulten på den positiva batterikabeln änden med en spärr och uttaget och lyft kabeln från batteriet. Isolera den positiva batterikabeln från batteriet.
3

Lokalisera bulten på framsidan av batteriet, nära botten. Avlägsna bulten och fasthållningsbygel från batteriet med en socket, förlängning och spärrfunktion.
4

Lyft batteriet rakt upp och stänga facket. Flytta ut batteriet ur batterifacket och ställ den åt sidan på en säker plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73260.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.