Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Spray-In bedliner

Spray-i sängen liners är utformade för att hålla sig till sängen av din lastbil för en livstid. Men om behov uppstår att ta bort fodret, finns det några alternativ. Fullbordandet uppgiften för hand är omständlig och kladdigt, men kan vara billigare. Med fodret professionellt bort är ofta den bästa insatsen för att få rekonditionering du önskar samtidigt minimera risken. Saker du behöver
hammare och mejsel
Grinder
Kemisk strippning
Skyddsglasögon
Dammask
Visa fler instruktioner
1

Användning handen kvarn - med en mycket grov tips - att manuellt slipa bort till sängen liner. Denna metod kommer att skapa en hel del damm, så bära andningsmask. Var försiktig, eftersom slipning kan ta flera timmar av hårt arbete och kan skada fordonets kaross.
2

Använd hammare och mejsel för att ta bort bitar av sängen liner att kvarnen inte kunde få. Bär skyddsglasögon och andningsskydd för att undvika skador. Detta är ofta ett tidskrävande steg också.
3

Ansök kemiska strippa till sängen om ovanstående metoder inte fungerar för dig. De flesta strippor kommer i 2-3 fot fyrkantiga ark och måste tillämpas över natten eller längre. Du kan behöva tillämpa det mer än en gång, medan skrapa bort bitar av sängen liner mellan applikationer. Observera att strippa som vanligen har regler för avfallshantering tydligt på sidan av förpackningen.
4

Måla din lastbil säng (om det behövs) för att matcha resten av fordonet när alla sängen liner har varit klädde av.
5

Kontakta en lokal återförsäljare som erbjuder "soda blästring" och tjänster måla om med-handen metoderna inte fungerade eller är ointressant för dig. Professionell soda blästring bär försiktigt ur sängen liner, minskar behovet av kroppen arbete och minimera eventuella lackskador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73828.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.