Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Automotive Specialty Repair Tools

Den största kostnaden möter en bilmekaniker är det av verktyg. Mekanik behöver många verktyg för högt specialiserade tillämpningar. Dessa är bara några exempel på de typer av specialiserade verktyg som en mekaniker kan ha i sitt garage. Om en mekaniker inte har rätt verktyg för ett jobb, hamnar han behöva hänvisa kunden till ett garage som gör. Broms Tools

Arbeta på bromssystem kräver ett antal verktyg som inte finns i den genomsnittliga hem garaget. Automotive butiker kommer att använda vanliga verktyg som uttag och skruvmejslar vid arbete på bromsarna, men de behöver också verktyg som en svarv för utjämning rotorer. Skjutmått spridare, ABS skanning verktyg och en bromsluftning systemet är bara några av de verktyg som en butik behöver så att de kan fixa och byta bromsar på en bil.
Transmission Verktyg

arbeta på en sändning kräver speciella verktyg också. Även en grundläggande automatisk transmissionsolja förändring kräver en specialiserad avlopp verktyg plug borttagning. Mer komplexa arbete på en sändning kräver mer komplexa verktyg. En fjäderspännare håller fjädrarna på plats så att du kan arbeta på en sändning utan att binda upp en hand som håller en fjäder. En momentomvandlare ger dig den kraft du behöver för att lossa sändningen bultar. Dessutom är L-tätning avdragare för att avlägsna svåråtkomliga överföring sälar.
Tillverkare specifika verktyg

Många garage väljer att specialisera sig på att reparera vissa typer av bilar. Detta eftersom det ofta finns verktyg som krävs för att arbeta med egna delar som inte kan ersättas eller repareras med allmänna verktyg. Detta är särskilt fallet i high end bilar som BMW och Mercedes. Till exempel är olika verktyg som krävs för att ställa in kamaxelns timing på olika typer av BMW-motorer, vilket innebär att du behöver mer än ett verktyg för att fylla samma jobb på olika modeller gjorda av ett enda företag. Med alla de verktyg som behövs för att göra alla jobb på alla bilmärken skulle vara mycket kostnadseffektivt oöverkomliga.
Specialiserade datorverktyg

De flesta delarna i ett modernt fordon är antingen kontrolleras eller övervakas av datorer. Medan allmänna verktyg finns, tillverkare verktyg behövs för mekaniker att kunna verkligen övervaka, åter-ställa eller programmera om varje aspekt av systemet som de behöver för att arbeta med. Förutom egna verktyg från fordonstillverkare för att arbeta med bilens datasystem, mekanik kräver också prenumerationer bolagets uppdatering tjänst som kommer att förse dem med alla de senaste uppdateringarna och koder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75264.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.