Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du återställer en felkod på en 1993 Volvo 850

Du kan återställa felkoder på 1993 Volvo 850 direkt från ditt hem garage, vilket sparar tid och pengar. De omborddiagnos I datorn (OBD I) tar emot och lagrar felkoder skickas till den från sensorer placerade i hela bilen. Datorn varnar dig för eventuella fel eller tjänster behov genom att belysa en varning eller tjänsten ljus på instrumentpanelen. Efter genomsökningen verktyget läser koderna, och efter att du har haft bilen servas eller repareras, då du eller din mekaniker kan återställa felkoder genom att använda samma OBD jag skanna verktyg. Saker du behöver
OBD I Scan Tool Review Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ligger en port på den nedre delen av förarsidan instrumentbrädan vid Huvlås hantera. Denna hamn bör vara av samma storlek och form som kontakten på OBD jag skannar verktyg. Anslut felsökningsverktyg i denna port.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "On" läge, men starta inte motorn. Detta kommer att slå på Scan Tool.
3

vänta på att avsökningen redskap för att läsa felkoder. Leta efter ett kommando som säger "Ta bort Codes" eller liknande kommando. Välj detta kommando. Vänta på att avsökningen redskap för att slutföra uppgiften. Det kommer att indikera att den är klar genom att visa "Command Skickat" eller det kommer du tillbaka till huvudmenyn. Scan verktyg varierar lite beroende på vilket företag som tillverkat den.
4

Koppla ur felsökningsverktyg och slå på motorn. Kontrollera att alla varnings-och service lampor har stängt av instrumentpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73261.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.