Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Orsaker till Battery Drain i en Camaro 1969

Nästan alla bilar har batterikrets gemensamt. Batteriet tär på en 1969 Camaro kommer att relateras till samma orsaker som avlopp i en 2005 Explorer. I de flesta fall är det avloppet som orsakas av korta eller öppna kretsar, men andra avlopp kan bero på generatorn fel, batterifel eller felaktigt underhåll av batteriet. Lights
p Om ljusomkopplaren oavsiktligt kvar i ett på plats kan det leda till att batteriet dör snabbt. Trots sin ringa storlek, kan takbelysning förbrukar mycket ström snabbt och är lätt att lämna oavsiktligt aktiveras. Dörren kan vara glänt precis tillräckligt för att tillåta den fjäderbelastade omkopplare för att stanna i den positionen. Ett annat problem med ljus, speciellt i äldre fordon, är en tendens av bromspedalen sag lite mot låsfjädern. Addera Slitna Tändningslås

En sliten tändning switch kan tillåta nyckeln tas bort när tändningen är fortfarande i den positionen. Det kan tyckas att tändningen är rätt off på ett ögonblick, men facket är fortfarande något vänt, så att el till flöde genom bilens system. Symptomen kan inkludera nyckeln kommer ut ur tändningen medan bilen fortfarande är igång eller blåsmaskin fans fortfarande fungera när nyckeln tas bort. Om bilradion är berörda, är några installerade så att de fungerar oberoende av tändningen och kan utgöra ett batteri avlopp riskerar därför enbart om de lämnas på när bilen är obevakad.
elektriska kortslutningar

ledningsnätet kan ha ridit lite på en 1969 Camaro, låta trådar som skall gnidas mot vassa ytor. Med tiden kan detta leda till att isoleringen som ska skalas av wiren och kort, eller det kan orsaka bindning som så småningom sträcker ledningarna till en brytpunkt. Andra elektriska kortslutningar kan relateras till fjädrar som har slitna i växlar såsom elektriska fönsterhissar. Svårighetsgraden av avloppet kommer att bero på vilken typ och villkoren för den korta, men även en liten kort orsakar batteriförbrukningen över tiden.
Kortsluten generator Diod

generatorn är ett avgiftssystem för ditt batteri. För att förhindra el från att rinna tillbaka till generatorn när motorn är avstängd, är en speciell spärrdiod installerad. Om denna del misslyckas, flyter strömmen tillbaka från batteriet till generatorn och kan även nå andra system som är direkt anslutna i kretsen.
Batteri Problem

Bilbatterier blir gamla och stopp fungerar också. Om en cell går dåligt i batteriet och kan inte hålla en avgift, kan det skapa en konstant ström från batteriet så aktuell trycks genom den döda zonen. Ett annat vanligt problem är när ett batteri inte är väl underhållna och korrosion byggs upp på terminalerna. Detta förhindrar att generatorn från att leverera en laddström, och låter batteriet rinna som elektriska system används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73076.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.