Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort den Vakuum övergången från en Jeep

Ta bort vakuumet shifter från din Jeep kräver tillgång till framaxeln bostäder från under Jeep. Det vakuum shifter, användes i början av Cherokee och Wrangler modeller med en Dana 30 axel montering, ingriper när Jeep växlas till fyrhjulsdrift. Dessa ställdon har länge varit ett problem och en svag länk i systemet. Om din inte fungerar, borttagande och ersättande eller konvertera axeln för att göra sig av med det kan vara det bästa alternativet. Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Stiff spackel
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Placera en domkraft under framsidan av din Jeep och lyfta upp det från marken. Placera en uppsättning pallbockar under framaxeln bostäder, sänk sedan jeep tills den vilar säkert på läktaren.
2

Skjut under passagerarsidan av Jeep och lokalisera vakuum shifter eller ställdon på axeln bostäder. Den sitter bakom en liten metall hasplåt eller vakt. Ta bort de två skruvarna från hasplåt med en hylsa och spärrskaft, ta sedan bort hasplåten och ställ den åt sidan.
3

Lokalisera de två svarta vakuumledningarna på slutet av växelspaken. Dra linjerna utanför huset och lägg dem åt sidan. Linjerna är olika storlekar så det finns ingen oro för att blanda upp dem senare.
4

Ta bort de fyra 10-mm skruvar från de fyra hörnen av ställdonet eller växelreglage med en hylsa och spärrskaft. Ställ skruvarna åt sidan för återanvändning senare.
5

Bänd växeln församling loss från axeln huset med ett stelt kitt kniv, lyft sedan monteringen av huset. Skrapa eventuella kvarvarande packningsmaterial från huset och placera en ren trasa i öppningen tills du är redo att sätta ihop den för att hålla smuts och vatten ur axeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73141.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.