Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en VW Gas Tank

bensintanken på en Volkswagen är ett stål eller plast tank vanligen placerad baktill på fordonet nedanför stammen. Med tiden vatten eller sediment kan ansamlas inne i tanken och potentiellt täppa till bränslesystemet. Äldre ståltankar kan också rosta, vilket innebär att små bitar av metall kan brytas av och täppa till bränslesystemet. Bränsletanken i en Volkswagen fordon kan tas bort genom hemmet mekaniker. Du måste alltid vidta särskilda försiktighetsåtgärder vid service av bränslesystemet, eftersom bensin och diesel är båda mycket brandfarliga. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Spårskruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Automotive jack
träkloss
nåltång
Maskeringstejp Markörer
Visa fler instruktioner
trycklöst Bränslesystem
1

Drain så mycket bränsle som möjligt antingen med en hand eller batteridriven sifon, eller genom att köra fordonet tills det mesta av bränslet förbrukas. Aldrig sifon gas eller diesel ur en bränsletank med munnen.
2

Leta locket gruppcentralen. Det kommer att vara placerad på den nedre delen av förarsidan streck precis ovanför gaspedalen. Trampa på knapparna på framsidan av locket och ta bort det.
3

Ta bort de två skruvarna som håller fast nedre kåpa (dess panelen som omger luckan gruppcentralen). Sänk trim panel.
4

Ta bränslepumpens relä. Konsultera instruktionsboken för att lära sig exakt vilka relä befogenheter bränslepumpen.
5

Veva motorn i fem till tio sekunder. Om motorn börjar löpa, låt den gå tills motorn stannar ute. Sedan starta motorn för ytterligare fem till tio sekunder.
6

Koppla bort jordkabeln från batteriets minuspol genom att lossa skruven och dra klämman utanför terminalen. Fäst jordkabeln från batteriet så att den inte kan oavsiktligt kontakta den negativa polen.
7

Byt bränslepumpens relä.
8

Lyft den undre beklädnaden på plats och installera de två skruvarna som håller fast den. Addera Koppla Bränslepump Sender Unit
9

Ta bort alla objekt från stammen.
10

Ta bort mattan panelen från mitten av stammen golvet. Dra ut fliken på baksidan av panelen.
11

Skruva loss de tre skruvarna som håller fast locket tillgång hålet till bagageutrymmets golv. Åtkomsthålet omslaget kommer att vara placerad till höger om reservhjulet.
12

Koppla formuläret kabelstammen pumpen sändande enheten genom att trycka på hakarna på varje sida av den elektriska kontakten.

13

Etikett och koppla bort bränsletillförseln och returnera rader genom att lossa slangklämmorna och dra gummi linjer utanför beslag. Det kommer att finnas pilar på beslagen för att berätta vilket är den avkastning och som är utbudet. Addera bort en VW Gas Tank
14

Placera en domkraft under mitten av bränsletanken. Placera en träkloss mellan domkraft och tanken att undvika skador på tanken. Höj domkraften precis tillräckligt för att ta vikten av tanken av spännbanden.
15

Flytta till den högra bakre hjulhuset. Ta bort skruvarna som håller fast bränsle halsen tank filler till fordonets kropp.
16

Öppna dörren tankluckan. Peel gummitätningen bort från fordonets kropp.
17

Ta bort skruvarna som förbinder tanken spännband till undersidan av fordonet kropp. Du kan behöva en assistent till steady tanken när du tar bort spännbanden.
18

Börja långsamt sänka tanken.
19

Lossa ventilationsröret från armaturen på påfyllningsröret som den blir utsatt.
20

Ta bort skruven som förbinder marken remmen i påfyllningsröret när den blir utsatt.
21

Sänk tanken och skjut ut från under bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71388.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.