Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort ett batteri fack på en 1997 Dodge Caravan

Ta bort batteriet magasinet från din 1997 Dodge Caravan kan vara nödvändigt om facket har sprickor eller skador som kan äventyra integriteten i facket. Brickan är gjord av plast, och har att inte bara stödja batteriet men också att behålla den till motorrummet för van. Batteriet hold är ner en integrerad del av brickan och om det misslyckas, kan batteriet komma ut ur magasinet, vilket orsakar skador på batteriet, kablarna eller del av motorn. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Förlängare
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den negativa batterikabeln på batteriets ovansida. Lossa fästskruven med en skiftnyckel, sedan ta bort kabeln från batteriet.
2

Lossa spännskruven på den positiva batterikabeln med en skiftnyckel och ta bort det också. Isolera batterikablarna så att de är ur vägen och kan inte falla tillbaka mot batteriet.
3

Placera klämman och bulten nära botten av batteriet på den inre sidan av facket. Ta bort muttern från klämman med en hylsa, förlängare och spärrskaft. Ta bort klämman och lyft ut batteriet ur bilen.
4

Leta upp de tre fasthållande skruvarna som håller batteriet facket in i skåpbilen. Det finns två i botten av facket och en tredje bara den främre delen av klämman platsen. Ta bort de två i magasinet med en hylsa och spärrskaft ställ dem åt sidan.
5

Ta den tredje bulten med en skiftnyckel, ställa skruven åt sidan och lyft ut facket ur motorrummet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73077.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.