Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar klarlack Bubbles

Det kan vara nedslående när du målar din bil för att se bubblor i slutfasen av att tillämpa klarlack. Efter allt arbete ni lagt ned slipning, primer och färg, är det alltför lätt att se ditt arbete fläckas av dessa små bubblor, även känd som fiskögon. Dessa kan orsakas av en mängd olika saker, inklusive små bitar av olja, vatten och smuts. Även passerar dieselavgaser kan orsaka fiskögon i din klarlack. Du kan reparera dem, men det är en tidskrävande process. Saker du behöver
extra fint sandpapper
Vatten
Soap
ren trasa
Fish eye preventer
Klarlack
färg spruta
Visa fler instruktioner
1

Våt sand den bubblade delen av din bil yta med extra fint sandpapper och vatten. Du måste slipa bort all klarlack på den drabbade delen. Till exempel, om det finns bubblor på huven på din bil, måste du slipa hela huven, inte bara bubblor. Håll alltid ditt slipyta våt, och försiktigt slipa bort klarlacken. Gör inte sand för hårt, eller du kan ta bort färgen.
2

Tvätta och skölj den slipade delar av din bil grundligt att helt ta bort allt skräp från ytan. Om det finns något skräp kvar, kommer fiskögon bildas igen när du återigen tillämpa klarlack. Låt ytan torka helt eftersom vatten kan också orsaka bubblande i klarlack.
3

Mix fisk eye preventer och klarlack i din färg spruta enligt fish eye preventer instruktioner. Den Preventergaj är kiselbaserade, och kan kompensera för små bitar av oljor eller skräp i atmosfären som potentiellt kan orsaka fiskögon.
4

Spraya klarlack och fisk eye preventer blandning på det drabbade partiet av din bil. Använd en slät, jämn rörelse. Om du planerar att använda mer än ett lager, se till att den föregående pälsen är helt torr. Om föregående pälsen fortfarande är våt, kan det också orsaka bubblor bildas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74723.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.