Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Antik Auto Body Tools

Antika auto organ verktyg räkna de första dagarna av biltillverkning. Henry Ford, den stora industriella jätten, enligt Eye Witness to History, var ett exempel på tidig 20th-talet företagare som gjort bilar överkomliga för den genomsnittliga arbetande person. Ford Company etablerade fabriker med löpande band av arbetare som tillverkade bilar på en daglig basis. Många av de verktyg dessa tidiga arbetare som används för att konstruera och reparera bilar nu moderniseras och förbli i bruk idag. Deluxe Tool Box

deluxe verktygslåda var ursprungligen avsedd för 1928 och 1929 Model A Ford, enligt Snyders antika bilar. Denna verktygslåda monterad under kylaren, mellan framskärmarna. Den deluxe box ligger bäst när radiatorn förklädet avlägsnas. Dess låsande lock är räfflade och är krökt identiskt med formen på fendrar. Denna box var ett tillbehör och när det installerades det skulle blockera veven hålet.
Basic Tool Kit

Basic modell A och modell T-Ford auto kroppsdelar verktyg kit ingår en rad prylar, var många av som moderniserats och används fortfarande idag. Däck järnklubbor var oftast omålade och sträckte 10 inches lång för maximalt grepp, enligt Model T Restore. Oljning burkar var vanligt som var stödhjul, luftpumpar och skiftnycklar. Antika tång innehöll ofta en skruvmejselblad fäst vid botten av handtaget. Cheferna för tång öppnade högst 1 1/4 inches. Samtliga tänger var märkta med Ford insignier och förblev omålade.
Tillbehör Verktyg

fettpressar ströks med fast nickel och pinnar bensin danades lång och mager för enkla mätningar. Antik däck mätare fästes med järn sexkantskruvarna. När åtdragna, lufttryck skulle utlösa nålen i en handhållen mätare, som skulle avläsas. Enligt ValveLock, läs Ballong Standard manometrar tryck från 0 till 80 psi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72963.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.