Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en bil horn Att Sticks

En fastnat bil horn kan visa sig vara ganska genant, speciellt om du inte kan få det att sluta snabbt. Och om du råkar vara parkerad på en myllrande gata, är det ännu värre. De problem som kan drabba en bil horn varierar, så du kanske måste göra lite felsökning att få den loss. Vara beredd att ta flera minuter att få hornet att sluta blåsa om ingen av lättare alternativ fungerar. Saker du behöver
Bil Sax manuella
eller kniv
Tape
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Tryck hornet igen eller peka några gånger. Detta kan få horn loss. Om inte, fortsätt till steg 2.
2

Stäng av motorn. Se bilens instruktionsbok s krets beskrivningar att lära där säkringsboxen är placerad. Hitta din säkringsbox och dra hornet säkring. Om du kan dra säkringen, kommer denna tysta horn. Om du inte kan ta ur säkringen eller hitta säkringsdosan vidare till steg 3.
3

Öppna din bils huva. Leta reda på hornet. Om du kan se den bakre delen av hornet, kan du ha möjlighet att se trådarna. I det fallet drar ledningarna. Om du inte kan dra dem, använda sax eller kniv för att skära en av trådarna. Om du tillgrep klippa av kabeln, se till att tejpa den lösa änden så att inte kortsluta bilens elsystem. Om du inte kan lokalisera horn eller lossa kablarna vidare till steg 4.
4

Lokalisera ditt bilbatteri. Koppla de viktigaste sladdar till batteriet med en skiftnyckel. Att göra detta kan återställa bilen horn. Sätt tillbaka ledningarna. Om hornet går tillbaka på, lossa kablarna igen och gå vidare till en bilmekaniker för att få hornet fast. Om det inte går tillbaka på, även gå till mekaniker för att undersöka problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75667.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.