Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Ladda luftkonditionering med freon i en Chevy Silverado

De flesta människor vill ha kall luft när de kör i varmt väder. Om luftkonditioneringen i din Silverado blåser varm luft, lägga köldmedium i systemet kan korrigera problemet, så länge som de komponenter fungerar som de ska. Du kan hitta en R134 fordonsindustrin ladda kit på din lokala bildelar butik för att göra jobbet. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Handskar
Läcksökning kit
Luftkonditionering tryckmätare
R134 luftkonditioneringen ladda kit
Visa fler instruktioner
1

Titta noga på linjerna luftkonditionering att kontrollera skador. Du kan använda en läcksökning kit för att göra det lättare att hitta läckor. Dessa finns tillgängliga på din lokala bil butik. Om du ser några synliga skador, ta din Silverado till en professionell för att ladda systemet luftkonditionering med köldmedium. Hitta lågtrycksporten Side tjänsten. Den är placerad på linjen som kommer ut ur kompressorn mot motorblocket. Ta bort det svarta locket som täcker det.
2

Starta din lastbil och slå på luftkonditioneringen. Använd fordonsindustrin luft mätare conditioner tryck att kontrollera lågtryck trycksidan. För att få den mest exakta behandlingen, måste du ha luften på kallaste inställningen och enheten blåser så hårt som möjligt.
3

Hook refill slangen upp till kontakten på lågtryckssidan av luftkonditioneringssystemet. Lågtryckssidan kontakten är mindre än högtryckssidan kontakt. Eftersom kontakterna är olika storlekar, bör refill kit slangen passar endast på lågtryckssidan port.
4

Håll burken upprätt och vrid långsamt ventilen. Tänk på att det kan ta 10 minuter eller längre för den kan för att tömma in i ditt system.
5

Stäng ventilen på påfyllning slangen när trycket är inom det normala intervallet och ta bort slangen från lågtryckssidan kontakten port.
6

tillbaka locket på lågtryckssidan kontakten när du är klar laddar din luftkonditionering.
7

Lämna Silverado kör för 20 minuter så att köldmediet kan cirkulera jämnt genom hela systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70992.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.