Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur till Stopp billås från Frysning

Få saker är mer irriterande än att upptäcka dina billås är frysta. Billås blivit fryst och svårt att låsa upp när temperaturen utomhus träffar frysning. Förhindra dina billås från att bli fryst, med korrekt smörjning av billås och skydda dem från de hårda utomhus element, är ett måste om du vill behålla din bil i toppskick skick. Saker du behöver
WD-40 Smart Straw
Duk
Parkeringsgarage /bärbar garage
Tarp
Batteridriven lås avisningsmedel
Visa fler instruktioner

1

Smörj viktiga hål med WD-40 Smart Straw. Vänd på halm på burken upp och spraya WD-40 i varje bil lås. Använd en trasa för att fånga och rengöra någon av lösningen som spiller ut ur låset. Enligt Smith Consulting Group, kommer att smörja alla dörrar och lås bålen med lås smörjmedel förhindrar dem från att frysa. Du kan köpa WD-40 Smart Straw på en bil eller järnaffär.
2

Parkera bilen i ett garage. Garage erbjuder skydd mot hårda vintern element. Om du inte har tillgång till ett intilliggande garage, kan du köpa en bärbar garage eller parkera din bil i en allmän parkering garage. Du kan köpa en bärbar garage på järnhandeln.
3

Placera en presenning över bilen. Presenningar ger skydd mot utomhus element. Enligt WyoTech, om du har något annat val än att parkera bilen utanför i element, förlänga fordonets livslängd och skydda bilen låses från frysning genom att sätta en presenning över det.
4

Använd en batteridriven lås avisningsmedel. Försöker en avisningsmedel i slussarna är ett sätt att frigöra din frysta billås, enligt DeAnza College. Placera avisningsmedel sond i varje fryst dörrlås och tryck på "On"-knappen. Sonden kommer att börja att värma och låsa upp låset. Du kan köpa en batteridriven lås avisningsmedel vid bil-och järnaffärer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72905.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.