Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Cylinder Clutch Master of en 1995 Jeep Wrangler

Jeep Wranglers är utrustade med hydrauliska kopplingar. Det finns två komponenter till ett hydrauliskt kopplingssystem, en huvudcylinder och slavcylindern. När du trycker på kopplingen med foten huvudcylindern skjuter hydraulvätska ner en rad i slavcylindern. Slavcylindern trycker sedan i kopplingshandtaget, öppning och stängning av kopplingen. Huvudcylindrar har en tendens att förlora tryck över tid och måste bytas. Saker du behöver
Stor Wrench spruta
, 3/8-tums
Wrench, 1/2-tums
Tänger
Ny huvudcylinder
Visa fler instruktioner

1

bort kopplingen locket huvudcylinder. Den fästs till brandväggen på den högsta punkten ovanför rattstången. Suger ut all vätska med sprutan.
2

Koppla den hydrauliska ledningen kommer in i cylindern med en 3/8-tums fast nyckel.
3

Ta bort de övre och undre huvudcylinder monteringsmuttrarna med 1/2-tums skiftnyckel.
4

Lean under instrumentbrädan på insidan av hytten. Trace kopplingspedalen upp till den punkt där den möter spaken kommer från huvudcylindern. Pedalen är förbunden med hävarmen med en saxsprint. Dra ut sprinten med en tång. Med hjälp av fingrarna, ur pedalen från spaken genom att dra den åt sidan.
5

Dra cylinder fri från brandväggen. Sätt in den nya cylindern. Vrid de båda cylinder monteringsbultarna tillbaka in i brandväggen att fästa cylindern till brandväggen. Skruva 3/8-tums hydrauliska linan på den nya cylindern.
6

Lean under instrumentbrädan. Anslut kopplingspedalen till huvudcylindern spaken kommer in genom brandväggen. Sätt i sprinten.
7

Fyll huvudcylindern med hydraulisk vätska men lämna locket. Komma in i bilen och pumpa bromsen flera gånger tills bromsarna har tillräcklig motståndskraft. Du kommer att kunna känna bromsen blir stel som någon luft läcker ut när du pumpar bromsarna. Sätt tillbaka locket på huvudcylindern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72906.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.