Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Honda CR-V Problem

CR-V är en liten, fyrdörrars crossover SUV från japanska biltillverkaren Honda. Det såldes först i Japan 1996 och kom till den nordamerikanska marknaden under 2007. CR-V omarbetades 2002, och igen för 2007 års modell. Trots Honda rykte för kvalitet fordon och CR-V är generellt god säkerhet och tillförlitlighet betyg, finns det flera gemensamma problem med fordon som ägare och potentiella köpare bör vara medvetna om. Klimatkontroll

Ett av de vanligaste problemen med Honda CR-V innebär klimatkontroll för både värmare och luftkonditionering. Luftkonditionering problemen börjar oftast med en trasig kylare som, när den misslyckas, kan tillåta metall eller annat skräp att komma in i resten av luftkonditioneringssystemet. Detta resulterar i en dyr reparation eftersom många komponenter kan behöva bytas ut. Läckande värmeelement kärnor har också rapporterats av vissa ägare, tillsammans med mindre problem med värmaren elektriska sensorer.
Problem Transmission

annan vanlig källa till problem med CR- V innefattar överföring. CR-V har sålts med flera olika sändningar, inklusive manuella och automatiska modeller. Elfel producerar ibland ett felmeddelande som gör att det verkar som om det finns ett problem med den automatiska växellådan när i själva verket inga sådana problem existerar. Automatväxellådor i CR-V är också ibland en tendens att läcka transmissionsolja. Kraftigt buller under skift har också rapporterats med både automatiska och manuella växellådor i CR-V.
Mekaniska påminner

CR-V har varit föremål för flera återkallelser av Honda grund av mekaniska fel. År 2003 Honda påminde nästan en kvarts miljon fordon på grund av ett problem med vajern på den automatiska växellådan. Nya kablar har installerats för att hindra fordon från att oavsiktligt flytta och rulla medan parkerade. En annan 2003 minns antogs för att reparera ett problem med tändningslåset på cirka 75.000 CR-Vs. Under 1999 mer än 100.000 bilar återkallades på grund av problem med ett kabelnät i instrumentpanelen. Addera Säkerhet påminner

annan grupp av CR-V påminner särskilt behandlat säkerhetsutrustning . A 2006 åtgärd som omfattar mer än en miljon fordon tvingade Honda att skicka uppdaterad information som korrigeras en felaktig antal nödtelefon i bruksanvisningar. Hellre än att återkalla de berörda fordonen, skickade Honda vykort till ägare med rätt information anges. År 2004 ca 7000 fordon återkallas på grund av ett problem med airbag passagerarsätet sensorer. Samma år mer än 130.000 Honda fordon, däribland många CR-Vs, återkallades för en unrelated airbag fråga.
Allmänna problem

Några andra problem med Honda CR -V är de allmänna bristerna som förare och bil kritiker. Många har klagat på CR-V: s mediokra makt och hantering, vilket är tillräckligt för de flesta körning, men mäter inte upp till prestationsnivån för vissa stadsjeepar under dåligt väder, off-road, eller i nödsituationer. Vissa förare har också citerade CR-V: s brist på inre benutrymme och obekväma säten. Förvaring har också varit ett problem, med vissa ägare hitta den takmonterade pakethållare svårt att använda, eller dyrt att installera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71374.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.