Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur gör jag skjuts en BMW 1100 LT?

BMW K 1100 LT motorcykeln tillverkades i början av 90-talet av det tyska bilföretaget BMW. Precis som en bil, krävs denna motorcykel ett batteri för att ge el för att starta motorn. Även om det inte rekommenderas av tillverkaren, kan batteriet i BMW K 1100 LT kan hoppade med en bil bör batteriet dör. När hoppar batteriet skall yttersta försiktighet iakttagas så felaktigt hoppar batteriet kan skada motorcykelns elsystem. Saker du behöver
Startkablar
Bil
Visa fler instruktioner
1

Placera motorcykeln nära den främre delen av bilen. Se till att bilen och motorcykeln inte vidrör något sätt. Stäng av både bilen och motorcykeln, och ta ur nyckeln ur tändningslåset.
2

Öppna huven på bilen och ta säte för BMW K 1100 LT att exponera batterierna.

3

Anslut startkabeln med det röda handtaget till den positiva polen på fordonets batteri. Anslut den andra röda startkabeln till den positiva polen på motorcykelns batteri. Var mycket noga med att se till att den positiva terminalen inte röra någon annan metall på motorcykeln.
4

Anslut den andra startkabeln till minuspolen på bilbatteriet. Haka fast den andra änden av bygeln kabeln till en metalldel på motorcykeln, som bakaxeln muttern. Missta inte krom för metall.
5

Slå på motorcykeln, men inte slå på fordonet eftersom detta kan förstöra motorcykelns elsystem. Ta bort startkablarna i omvänd ordning som de installerades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72562.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.