Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur fixar hagelskador till en bil

Utanför, vinden piskar och haglet faller till jorden. Efter stormen har passerat, du går utanför för att bedöma skadorna kvar i stormens kölvatten. Många av bilarna i området är offer för stormens vrede. Inse att denna skada är inte permanent och det finns sätt att åtgärda hagel skador på bilen. Instruktioner
1

bedöma den generella skador på bilen. Var noga med att titta noga på bilen i rätt ljus. Ibland är hagelskador inte märks om inte ses i rätt vinkel.
2

få en kopia av försäkringen på bilen. Policyn kommer att diktera vad som omfattas och mängden av den avdragsgilla. Om politiken har en självrisk högre än den beräknade skadan, är det inte klokt att lämna in en fordran.
3

Kontakta försäkringsbolaget som håller politiken på hagel-skadade bilen att rapportera påståendet. Träffa justeraren att bedöma hagel skador på bilen. Var noga med att närvara vid inspektionen och be inspektören att gå över hela hagelskador de hittade. Ofta har en inspektör varit att titta på bilar hela dagen och kan missa en del täckt skador.
4

Förstå de tillgängliga alternativen. Folk gör ofta misstaget att bara följa exakt vad försäkringsbolaget säger åt dem och misslyckas med att ifrågasätta deras försäkringsbolags motiv. Försäkringsbolagen arbetar för deras resultat, inte för de försäkringstagare eller deras bekvämlighet.
5

Bestäm metod för att åtgärda skadan. Det finns gör-det-själv-reparationssatser att fixa hagel skador på bilen. Men de flesta försäkringsbolag kräver att reparationen göras av en licensierad verkstad.
6

Ställ villkoren i försäkringen ersättning. Försäkringsbolagen kanske vill göra direktbetalning till reparation anläggningen av sitt val. Även detta alternativ kräver minsta möjliga ansträngning från försäkringstagarens del, är det ofta dyrare. Om betalningen görs till försäkringstagaren, kommer han att behöva betala för reparationen ur fickan först, sedan visa reparationen var klar och få försäkringsbolaget att underteckna checken. Denna process är jobbigt, men kan spara hundratals eller tusentals dollar.
7

Reparera hagel-skadade bilen. Efter avslutad process skadeanmälan, har reparationen klar. Var noga med att inspektera bilen innan du lämnar serviceverkstad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70936.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.