Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Weatherstrip på en 2003 Ford F250

Du kan byta ut tätningslisten på 2003 Ford F250 direkt från ditt hem garage i ett par timmar. Du behöver några leveranser och verktyg som du kan köpa från någon bildelar eller järnaffär. Byta weatherstripping på en Ford F250 förbättrar tätningen mellan lastbilens dörrkarmen och den stängda dörren. Syftet med weatherstripping är att hålla luften, regn och fukt tränger in i lastbilen. Tätningen måste bytas när det blir gammalt och sprickor. Det kommer så småningom att förlora sin form helt och det kommer inte att kunna korrekt försegla dörren. Saker du behöver
vass tång
Container
Frotté
Avfettningsmedel ersätter agent
weatherstripping
Visa fler instruktioner
1

Leta clipsen som håller weatherstripping till F250. Ta bort varje klipp med tång och placera dem i en behållare för säker förvaring.
2

Skjut weatherstripping utanför dörrkarmen s kanal med händerna.
3

Ansök avfettningsmedel till en frotté och torka längs dörrkarmen s weatherstripping kanal. Detta tar bort all smuts och fett.
4

Skjut nya weatherstripping på tätningslisten kanalen ligger på dörrkarmen. Spåret på baksidan av weatherstripping passar in i denna kanal.
5

Fäst clipsen på weatherstripping och klippning dem på Fords dörrkarmen. Du kommer att höra en kick när de är fästa ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73655.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.