Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur bli av mögel lukt i en bil

Mögel avger en sur, musky lukt som är bara vanlig vidrigt. Vad gör det värre är när du har fastnat i ett litet rum med lukten. Den varma luften instängd i bilar orsakar mögel lukten att öka om inget görs för att bli av med lukten. Även en enkel spruta inte kommer att orsaka mögel lukten att försvinna för evigt, med lite hårt arbete kan du bli av med mögel lukt. Saker du behöver
Shop vakuum Rengöringsmedel
Kattsand
Vinäger
Söt olja
Bil luftrenare
Visa fler instruktioner
1

hitta källan till doften. Mögel är mögel eller svamp som växer i utrymmen med hög luftfuktighet. Normalt mögel är tunt skikt av flera färger oftast vit, blå-grön, brun och svart. Om du inte eliminera källan av mögel, kan du skada permanent insidan av din bil, äventyra din hälsa och aldrig kunna bli av med mögel lukt.
2

Eliminera källan fuktighet. När du hitta källan till lukten, undersöka för att se vad som orsakade det. Visste du lämna fönstret ner eller gör ditt fönster läcka? Om det finns en läcka i ditt fönster, få det repareras omedelbart.
3

Rengör mögel. Vakuum all överflödig fukt upp med en butik vakuum. Sedan använda ett rengöringsmedel, såsom färgsäker blekmedel, som kommer att bli av med bakterierna kvar.
4

Rengör området med vinäger spray. Spraya fläcken där mögel var med en ättika vatten mix. Se till att torka den med en butik vakuum eller en handduk.
5

Placera en liten behållare med kattsand i bilen. Om du placerar en kopp billig kattsand där mögel var kommer kattsand kunna absorbera mögel doft. Se till att plocka bilen kullen innan körning igen.
6

Drench en bomullstuss med söt olja och placera denna i bilen. Den söta oljan kommer att hjälpa till att bli av med någon kvar mögel lukt.
7

Spray din vanliga bil luftrenare. För att få din bil tillbaka till sin normala lukt, bara använda din vanliga bil luftrenare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71000.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.