Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Tecken på Förgasarproblem

En förgasare är ansvarig för att kombinera både luft och bränsle och skicka denna luft /bränsleblandning i en bilmotor som ska brännas, en process som skapar motoreffekten. En felaktig eller funktionsstörning förgasare kan leda till en mängd problem med motorn, varav de flesta är direkt relaterade till problem med luft-och bränsletillförsel till en motor. Svart avgasrök

En bil som släpper ut svart, eller mörk, avgasrök från sin svans rör är normalt en bil upplever ett frö förgasare problem. En förgasare är ansvarig för att balansera ut en bils luft /bränsleblandning, en blandning som strömmar in i en bilmotor och blir antänds. Om en förgasare ger för mycket bränsle och inte tillräckligt med luft till bilens motor, är svart, sotig avgasrök vanligtvis resultatet.
Svårstartad skick

En bil som vevar men misslyckas att starta är ofta gånger ett tecken på en förgasare problem. Om en förgasare choke, vilket hjälper till att starta en kall motor, fastnar öppen eller inte tillräckligt öppna under första start, kommer en bil startar inte eller är mycket svårt att starta. En fastnat förgasare choke är ett vanligt problem hindrar en bil från att startas.
Stuck Tomgångsval


Normalt en bils tomgång varierar beroende på vilket operativsystem temperaturen på motorn. När motorn är kall, är den inaktiv högre för att underlätta motorns warm-up, när varmt, de overksamma droppar. En bil som har en ledig som fastnar vid en hastighet (normalt på hög tomgång) och misslyckas med att förändra är oftast ett tecken på ett frö förgasare problem, vanligtvis ett problem med förgasaren tomgång solenoiden.
Rough Tomgångsval

En dåligt fungerande förgasare kan negativt påverka en bils tomgång. Genom att störa motorns luft /bränsleblandning, motorns tomgång, och bränsleflödet, kan en förgasare problem orsakar en bils motor tomgång blir hackig och oregelbunden och, i många fall, orsaka en bil för att stänga.

Motor Saknad

En motor miss, eller misständning, kan ofta gånger på grund av en felaktig eller dåligt fungerande förgasare. En motor miss orsakas oftast av felaktig eller oregelbunden motorns förbränning. Om en förgasare hindrar eller begränsar luft och /eller bränsleflödet in i motorns cylindrar, kommer den resulterande motorns förbränning äventyras, en situation som kan orsaka en motor miss.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71095.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.