Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Center Bezel av en Jeep Wrangler

Jeep Wranglers som följde med automatiska växellådor har växelreglaget monterad i mittkonsolen av Jeep. Den shifter bezel som omger växelspaken kan tas bort för att ändra tillbaka ljus används för att belysa växelindikeringen. Processen för att undanröja det är mycket enkelt och kräver bara ett par minuter. Du kommer att behöva en tunn, platt verktyg för att poppa infattningen ur konsolen, men det är allt som behövs. Saker du behöver
Tunn, platt skruvmejsel eller Jeep verktyg C-7455
Visa fler instruktioner
1

parkera din Jeep på plan mark och dra åt parkeringsbromsen. Med motorn avstängd, vrid nyckeln till körläget så att du kan flytta shifter.
2

Flytta överföring shifter till neutralläge så att du har mer utrymme att arbeta. Avlägsna shifter handtag från shifter genom att dra rakt upp på handtaget. Det kommer att lossna med en snabb pop, så vara redo för det.
3

Ställ handtaget åt sidan för nu och skjut en mycket tunn, platt skruvmejsel eller Jeep trim pinne, artikelnummer C-7455, in i utrymmet runt ramen och släpp flikarna. Dra bezel ur konsolen.
4

bort lampan på undersidan av ramen genom att vrida sockeln 1/4 varv och dra den rakt ut. Lyft ramen rakt upp och skjut den av shifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71628.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.