Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Grand Am Motor Borttagning

The Grand Am var en av Pontiac mest sålda bilarna och hade två separata försäljningen går på 70-talet innan de förs tillbaka till General Motors lineupen i 1985. Alla Grand Ams byggdes i Michigan, med varje modell 1985-2005 kommer från Lansing Car församling i Lansing. Det finns variationer i de typer av motorer som används per år i Grand Am-modeller, men om du behöver ta bort motorn, finns det några saker att tänka på. Grand Am Motor Removal Tips
p Om du tar bort överföringen samtidigt som motorn kommer många Grand Ams kräver att du drar enheten ut från botten av bilen. Fordonet måste hissas upp i luften och sedan motorn kan avlägsnas från botten. Om motorn tas bort av sig själv, kan det fortfarande hissas ut genom toppen när den har avlägsnats från motorns infästningar. Även om motorn kommer ut genom huven, hissa en bil kommer att göra processen enklare, så att du kan komma under för att haka av olika system.

Du måste ha en lämplig motor står att placera motorn på när den har flyttats. Motorn väger en avsevärd mängd och bör inte lämnas på golvet. Det måste säkrad så att motorn inte är skadad eller skada från att falla. Ta inte bort motorfästet förrän efter lyften är fäst vid motorblocket. Annars motorn kommer att falla eftersom ingenting stödjer det.

Se all kylvätska tappas ur motorn när du tar bort motorblocket från Grand Am eller det kommer att börja hälla ut när du haka slangarna.

Var försiktig när man drar motorn ut när den avlägsnas från toppen av bilen. Det kan allvarligt skada ramen för Grand Am och motorn, om den träffar det som det tas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71713.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.