Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Ta bort eller installera Crank bilfönster Handtag

Ta bort och installera en bil handtag fönster vev kan verka som ett mysterium om du inte har gjort det förut. Det är egentligen en enkel process men! Handtaget ansluter till en växel som vänder vid öppning eller stängning av fönstret och hålls på plats genom en enkel kvarhållande "C"-formad klämma. Saker du behöver
Interior Door Window Tool Handle Removal (finns på de flesta butiker auto utbudet och det är billigt.)
Visa fler instruktioner
1

Du behöver halka den platta sidan av handtaget borttagningsverktyget precis bakom där handtaget möter dörrpanelen så att den platta sidan är vänd mot dörrpanelen. Var noga med att inte riva eller skrapa något skivmaterial!
2

När verktyget är på plats, vrid fönstret hantera lite i taget i båda riktningarna samtidigt pressar ner mot handtaget med verktyget tills "C" clip hållare fastnar och trycks ut i sin springa. Denna hållare kan hoppa undan så att du vill hålla ett vakande öga out.This process är mer av en manipulation, som kan ta en liten stund tills verktyget fångar klippet eftersom du inte kan se tillbaka dit. Lite tålamod här och forcera inte!
3

När spärren har tagits bort bör du kunna dra i handtaget rakt ut av de redskap den är på. Det kan ta lite kraft och du ska bara arbeta bort det från fästet, och inte från armen av handtaget.
4

att installera om handtaget måste du ange stoppbygeln drygt stammen delen av fönstret handtag som passar tillbaka över växeln. Du kommer att se spår av "C" hållarklämman passar över. Tryck klippet "delvis" över spåret, så att när du trycker på framåt, när handtaget är i växeln, med ditt verktyg kommer det att knäppa fram och ställa in i spåret som kommer att låsa in den.
5

När handtaget är på plats med "C" hållaren på plats, lyft samma borttagningsverktyg bakom handtaget och mellan dörrpanelen och driva när du försiktigt vrider handtaget tills "C" clip fångster och ympkvistar över hela handtaget låser sig ner. Det kan ta några försök och lite tålamod.
6

När du känner klippet fångsten, kan du testa att vara säker på att det är i rätt genom att försöka dra i handtaget bort från fästet området, där den är fäst till kugghjulet, inte vid handtagen änden. Om klippet har verkligen fångat, kommer det inte dra av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70932.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.