Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

C6 Transmission specifikation

Ford Motor Company har tillverkat C6 överföring mellan 1966 och 1996. Det är ganska lik den C4 överföring, men det kan hantera större effektuttag. Det användes ursprungligen inom lastbilar och större bilar som hade stora motorer, men idag är det främst används i bilar dragracing. C6 Stock Transmission Specifikationer

Som namnet antyder, C6 stock sändning använder en omvandlare lager vridmoment och ett lager pan. Den har ett stall hastighet på 1800 varv per minut och en två-hjulsdrivna glidok för sin svans bostäder, men det behöver inte ha svårt ingående axel. Hästkrafter av C6 stock sändning har uppmätts till 300 hästkrafter, medan vridmomentet har fått vid 250 nm. Addera C6 Dominator Transmission Specifikationer

C6 Dominator transmission görs med en # 2F momentomvandlare. Liksom C6 Lager, använder denna sändning ett lager pan och en två-hjulsdrivna glidok, och den använder inte en hård ingående axel. Den Dominator har stall hastigheter mellan 1800 varv per minut och 2800 rpm, dock, och den använder ett "R" Super Servo istället för Stock servo i Stock modellen. Den Dominator är också en mer kraftfull överföring som den har en motorstyrka av 500 och ett vridmoment på 450 nM.
C6 Dominator Extreme Transmission Specifikationer

Den Dominator Extreme version av C6 transmissionen är mer kraftfull än de bestånd eller Dominator-modeller som har en vridmoment på 600 Nm och en motorstyrka på 650. Till skillnad från de tidigare C6 modeller, behöver Dominator Extreme inte en momentomvandlare men det använder en lager pan. Liksom Dominator sändning den använder en "R" Super Servo och som båda tidigare versionerna den använder en två-hjulsdrivna glidok. Den Dominator Extreme är den första av de tre överföringar att använda en hård ingångsaxeln. Den har en motorstyrka på 650 och ett vridmoment på 600 Nm.
C6 Mega Dominator Transmission Specifikationer

slutliga C6 transmission manifestation var Mega Dominator modellen, mäktigaste överföring av fyra. Den använder en 1.200 hästkrafter, 1.000 Nm vridmoment converter och det har stall hastigheter mellan 2.600 rpm och 6000 rpm. Liksom Dominator och Dominator Extreme C6S, använder den en "R" Super Servo. Liksom Dominator Extreme, använder det en hård ingående axel, men till skillnad från alla tidigare C6-modellen, använder det en # 91 Ford racing pan gjuten aluminium och en två-wheel-drive, glidok eller korta bolt-on oket typ för svansen bostäder . Dess vridmoment är 800 Nm och dess motorstyrka är 1.000 rpm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73855.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.