Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Säkerhet Optima Batteries

Optima är en tillverkare av slutna , blybatterier som används i motorfordon . Batterierna tillverkas av Optima är skapade med hjälp av amerikanska Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) Hazard Communication Standard . Säkerhet

När den används på rätt sätt , enligt beskrivning av Optima , batterierna som produceras av företaget är säkra att använda . Vid hantering eller utför underhåll på ett batteri , rekommenderar Optima användningen av skyddskläder inklusive ögonskydd , ansikte -och handskydd .
Bly

under extrem värme , t.ex. eld , kan det skyddande höljet runt Optima batterier sönder och läcka giftiga kemikalier , inklusive bly . Exponering för bly kan vara en hälsorisk resulterar i förlust av aptit , diarré och förstoppning med magkramper .
General

Optima publicerar allmän säkerhet vägledning för dess produkter , inklusive installation och utför reparationer på ett batteri i ett ventilerat utrymme för att undvika exponering för rök . Batterier till fordon tillverkade av Optima innehåller svavelsyra som kan orsaka andningsproblem och allvarliga brännskador .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74655.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.